13:04 19.05.2019

Зеленський після інавгурації прийме глав іноземних делегацій і проведе з ними двосторонні зустрічі

2 хв читати
Зеленський після інавгурації прийме глав іноземних делегацій і проведе з ними двосторонні зустрічі

Новообраний президент України Володимир Зеленський 20 травня після участі в урочистому засіданні Верховної Ради з нагоди складення ним присяги українському народові візьме участь ще в низці офіційних заходів.

Як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна", після інавгурації в парламенті Зеленський візьме участь у церемонії представлення командуючих видами Збройних сил України та церемонії підняття Державного прапора України.

Потім Володимир Зеленський і його дружина Олена Зеленська привітають глав іноземних делегацій. Після чого Зеленський побуває на прийомі для глав іноземних делегацій.

У другій половині дня понеділка у Зеленського заплановано двосторонні зустрічі з главами іноземних делегацій в адміністрації президента України.

Як повідомлялося, Верховна Рада призначила інавгурацію Зеленського на 10.00 понеділка, 20 травня, в сесійній залі парламенту.

За даними МЗС України, станом на вечір 18 травня підтвердили наміри прибути на церемонію інавгурації президента України п'ять президентів (Латвії, Литви, Естонії, Грузії та Угорщини), віце-президент Туреччини, прем'єр-міністр Молдови, віце-прем'єри Білорусі, Румунії, Словаччини та Болгарії, міністр оборони Канади, міністр з питань Європи Франції, глава МЗС Польщі і "понад 40 інших високих представників".

США на інавгурації Зеленського представлятиме делегація у складі п'яти високопоставлених чиновників на чолі з міністром енергетики. Європейський Союз на церемонії представлятиме віце-президент Європейської комісії Марош Шевчович. Делегацію Азербайджану очолить спікер парламенту, а Чехію представлятиме голова Сенату Парламенту цієї країни.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА