12:18 20.05.2019

В "Опозиційній платформі - За життя" задоволені заявою Зеленського про розпуск ВР

2 хв читати
В "Опозиційній платформі - За життя" задоволені заявою Зеленського про розпуск ВР

 У партії "Опозиційна платформа - За життя" і однойменній парламентській фракції задоволені заявою президента України Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради VIII скликання.

"Сьогодні ми раді, що є оголошення про розпуск Верховної Ради, тому що не може парламент із рівнем довіри населення 4% робити законодавчі акти, керувати країною", - сказав засновник "Опозиційної платформи - За життя", народний депутат Юрій Бойко журналістам у кулуарах парламенту в понеділок.

Політик нагадав, що його фракція була готова йти на дострокові вибори ще два роки тому, коли, на його думку, розпалася парламентська коаліція.

У свою чергу народний депутат України, представник "Опозиційної платформи - За життя" Нестор Шуфрич зазначив, що рішення про розпуск Верховної Ради правильне за своєю суттю, а "за формою - треба дивитися".

"Я сказав би так: 50 на 50. Є дуже великі сумніви щодо визначення термінів, коли припинила існувати коаліція. Але це вже сьогодні відповідальність особисто Зеленського. Я сподіваюся, що радники президента дали йому достатньо підстав і аргументів для того, щоб бажання розпустити парламент відповідало Конституції. Я, по суті, підтримую рішення про розпуск парламенту", - наголосив він.

Відповідаючи на запитання про те, чи відбудеться відставка Кабінету Міністрів України, Шуфрич сказав: "Кабмін нікуди не подасть, Кабмін нікуди не піде. Кабмін має ще мінімум три місяці, щоб іще щось "подерибанити".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА