14:55 29.05.2019

Бойко виступає за відставку уряду Гройсмана

2 хв читати
Бойко виступає за відставку уряду Гройсмана

Уряд Володимира Гройсмана не зміг подолати економічну кризу і має бути відправлений у відставку, переконаний засновник "Опозиційної платформи - За життя", народний депутат Юрій Бойко.

Як повідомила прес-служба "Опозиційної платформи - За життя", Бойко наголосив, що Верховна Рада восьмого скликання не здатна і не ухвалюватиме жодних справді важливих рішень.

"Цей склад парламенту неспроможний прийняти рішення щодо тих питань, які дійсно турбують людей. Будуть протягувати якісь лобістські закони та приймати порожні декларації. Я не очікую від цього складу Верховної Ради нічого доброго. Потрібно зняти недоторканість з депутатів, ухвалити Виборчий кодекс, припинити тарифний геноцид, відправити у відставку Кабінету Міністрів. Саме таких дій від депутатів чекають люди. І за це потрібно голосувати в першу чергу", - резюмував Бойко.

Як повідомлялося, під час інавгураційної промови президент України Володимир Зеленський заявив про те, що уряд має скласти свої повноваження, й оголосив про розпуск Верховної Ради VIII скликання. Після цього прем'єр Володимир Гройсман заявив про намір подати у відставку після засідання Кабінету Міністрів найближчої середи, 22 травня. 23 травня заяву Гройсмана про відставку було зареєстровано у ВР.

27 травня Гройсман заявив, що після того, як Верховна Рада проголосує за його відставку, робота уряду матиме не плановий, а антикризовий характер. Прем'єр повідомив, що проситиме парламент задовольнити його відставку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА