20:24 29.05.2019

"Самопоміч" відібрала дві третини людей до свого парламентського списку

2 хв читати
"Самопоміч" відібрала дві третини людей до свого парламентського списку

Об'єднання "Самопоміч" у середу на форумі "Відкриті списки - фінал" у Києві визначило дві третини кандидатів на позачергових виборах до Верховної Ради та їхні місця у списку.

"Отже, переможцями голосування за макрорегіонами, які ввійдуть до першої п'ятірки робочого списку лідерів партії у регіонах, стали: Віталій Фидрин, Тернопільська область, регіон Захід; В'ячеслав Кущинський, Полтавська область, регіон Схід; Андрій Дмитрієв, Херсонська область, регіон Південь; Руслан Хомич, Волинська область; Ольга Бабій, Київська область", - повідомляє прес-служба "Самопомочі" в середу ввечері.

В інформації зазначається, що за підсумками голосування в обласних центрах і за рішенням політради робочий список діючих народних депутатів фракції "Самопоміч" у Верховній Раді сформовано так: Олег Березюк, Оксана Сироїд, Олег Лаврик, Роман Семенуха, Тетяна Острікова, Любомир Зубач, Тарас Пастух, Руслан Сидорович, Ірина Сисоєнко, Анна Романова, Ігор Діденко, Павло Костенко, Сергій Кіраль.

У політсилі нагадали, що загальний виборчий список "Об'єднання "Самопоміч" формуватиметься з трьох робочих списків. Перший - список діючих народних депутатів, другий - лідери партії в регіонах, третій - лідери громадських думок та експертного середовища.

"Єдиний виборчий список партії формуватиметься шляхом почергового внесення до нього по одній особі з кожного робочого списку. Кожні три порядкові номери єдиного виборчого партії включатимуть представника кожного робочого списку з урахуванням принципу гендерної рівності", - йдеться в повідомленні.

Загальний виборчий список партія виставить на публічне обговорення і передасть для перевірки антикорупційним громадським організаціям. "80% списку - це будуть нові обличчя для українського парламенту", - обіцяють у партії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА