08:25 30.05.2019

Саакашвілі не має наміру балотуватися в Раду і нагадав, що партія його імені "Рух нових сил" була переоформлена на іншу людину

2 хв читати
Саакашвілі не має наміру балотуватися в Раду і нагадав, що партія його імені "Рух нових сил" була переоформлена на іншу людину

Екс-президент Грузії і колишній глава Одеської облдержадміністрації, котрий повернувся в Україну, Міхеіл Саакашвілі знову заявляє, що не має наміру балотуватися до Верховної Ради, а також нагадав, що партію "Рух нових сил Міхеіла Саакашвілі" було перереєстровано на іншу людину.

"У мене немає бажання брати участь у парламентських виборах", - сказав він в інтерв'ю на телеканалі "Наш" у середу ввечері.

Коментуючи слова ведучого про те, що екс-заступник генпрокурора України один з лідерів "Руху нових сил Міхеіла Саакашвілі" Давид Сакварелідзе заявляв напередодні, що партія братиме участь у позачергових виборах до Верховної Ради, Саакашвілі сказав: "Рух нових сил" - це чудові, ідеалістичні люди, які усі ці роки, коли нас усіляко гнобили, коли нас оголошували єретиками, зрадниками, ворогами нації тощо ... ці люди трималися один за одного, вони втрачали роботу, вони втрачали бізнес, вони приїжджали, коли я був в еміграції, багато хороших людей, порядних, різного віку".

За його словами, потім сталося свого роду "рейдерське захоплення" "Руху нових сил", коли абсолютно непричетна до руху людина змінила ім'я і прізвище на Міхеіла Саакашвілі, і на неї була перереєстрована партія.

"Я вам скажу, що сталося з моїм ім'ям. Українська традиція не надто правильна - називати партію моїм ім'ям. Вони назвали партію моїм ім'ям і потім у Міністерстві юстиції, або хтось, знайшли на Оболоні (район Києва - ІФ) кухаря оболонського зі звичайним українським ім'ям і прізвищем ... Назвали його Міхеілом Саакашвілі ... "Рух нових сил" переоформили на нього і зараз цей ... він став замість мене лідером", - розповів Саакашвілі.

Відповідаючи на уточнююче питання, окремо чи зараз "Рух нових сил" від нього, політик відповів негативно. "Ні. Чому ж? Я відповідальний за цих людей. Вони приймуть своє рішення, і я сподіваюся взяти участь у цьому. Мені треба зараз озирнутися. Зрозумійте, що я приїхав в іншу Україну. Україна півторарічної давності, двомісячної давності", - сказав Саакашвілі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА