13:21 30.05.2019

Тимошенко пропонує розпочати процес повернення миру в Україну з "чистого аркуша", з виконання Будапештського меморандуму

1 хв читати
Тимошенко пропонує розпочати процес повернення миру в Україну з "чистого аркуша", з виконання Будапештського меморандуму

Лідер партії ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що процес повернення миру в Україну можна розпочати з "чистого аркуша", але жодному разі не шляхом капітуляції.

Як повідомляє в четвер прес-служба "Батьківщини", Тимошенко, відповідаючи на запитання журналістів у кулуарах парламенту, констатувала, що "Мінський процес не привів до миру".

"Ми пропонували розпочати процес повернення миру в Україну з "чистого аркуша", почавши з виконання Будапештського меморандуму. Якщо не підходить ця формула, треба знайти інші шляхи, які повернуть в Україну мир і повернуть цілісність нашої території. Але категорично не шляхом капітуляції", - сказала вона.

За словами Тимошенко, насамперед треба негайно домогтися обміну військовополоненими і політв'язнями у форматі "всіх на всіх".

"Треба негайно повернутися до переговорів, які можуть принести мир Україні й більше не допускати, щоб гинули наші люди, діти, щоб були мільйони біженців. Ми за те, щоб переговори були ефективними і без здачі позицій України", - підсумувала Тимошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА