17:07 31.05.2019

Тимчасовий повірений у справах США в Україні Крістіна Квін прибула до Києва

2 хв читати
Тимчасовий повірений у справах США в Україні Крістіна Квін прибула до Києва

Тимчасовий повірений у справах США в Україні Крістіна Квін (Kristina Kvien) прибула в Україну 28 травня і зустрілася зі співробітниками посольства США.

"Сьогодні співробітники посольства США в Києві під час загальних зборів привітали тимчасового повіреного у справах США в Україні Крістіну Квін. Вона прибула в Україну 28 травня 2019 року", - йдеться в повідомленні посольства в мікроблозі в Twitter у п'ятницю.

Раніше Квін працювала на посаді виконувача обов'язків заступника голови місії та радника з економічних питань у посольстві США в Бангкоку; радника з економічних питань у посольстві США в Лондоні; директора з питань Європейського Союзу, України та Білорусі в Раді національної безпеки у виконавчому апараті президента США. Також працювала в посольстві США в Москві; в місії США в Європейському Союзі в Брюсселі; в посольстві США в Манілі. У Державному департаменті США Квін опікувалася питаннями відносин з ЄС і двосторонніх відносин зі Словенією.

18 травня американське посольство повідомило, що посол США в Україні Марі Йованович завершує дипломатичну каденцію в Києві.

Як повідомляло видання ZN.UA з посиланням на джерела у Вашингтоні, Державний департамент США запропонував Вільяму Тейлору, який працював послом у Києві в 2006-2009 роках, стати тимчасовим повіреним в Україні. За інформацією видання, тимчасовий повірений орієнтовно керуватиме американським посольством щонайменше рік, а то й до самих президентських виборів у США в 2020 році.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА