13:30 07.06.2019

Зниження податків, зростання зарплати і перехід до трирівневої системи пенсійного забезпечення - програма "Української стратегії" Гройсмана

2 хв читати
Зниження податків, зростання зарплати і перехід до трирівневої системи пенсійного забезпечення - програма "Української стратегії" Гройсмана

Програма політпартії "Українська стратегія Гройсмана" передбачає зменшення ставок податків і розширення бази оподаткування, зростання мінімальної і середньої зарплати і перехід до трирівневої системи пенсійного забезпечення.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", цю програму буде представлено на з'їзді партії в п'ятницю в Києві.

У сфері макрофінансової стабільності програма передбачає: стратегію управління державним боргом - зменшення боргового навантаження на бюджет країни; низький рівень інфляції; підтримку стабільності валютного курсу; прогнозованість і послідовність фінансової та регуляторної політики, плідну співпрацю з міжнародними інвесторами, конструктивний діалог з інвестиційним світом.

Також програма передбачає доступні кредити для підприємців, прозору і ефективну митницю, вільний рух капіталів і спрощення валютного регулювання, створення Служби фінансових розслідувань та передання фермерам у власність земель, які раніше були в постійному користуванні.

Крім того, програма визначає необхідність завершення судової реформи, впровадження дієвих механізмів досудового розв’язання спорів - інституту посередників, реалізації проектів сучасного електронного правосуддя, старту роботи антикорупційного суду.

Програма також містить положення щодо боєздатності української армії, захисту інформаційно-культурного суверенітету України, захист незалежності та територіальної цілісності, повної енергетичної незалежності, інфраструктурної інтеграції із західними партнерами й отримання прискореного плану членства в НАТО.

У програмі також передбачено заходи, спрямовані на: стимулювання промислового і технологічного розвитку, ефективну антимонопольну політику, підтримку чесного підприємництва, завершення реформи з децентралізації, прозорий і відкритий ринок державних закупівель та ефективну роботу антикорупційних структур і поліції.

Також у програмі йдеться й про інші сфери життєдіяльності країни: медицину, освіту і соцзабезпечення.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА