15:58 07.06.2019

"Українська стратегія" ухвалила рішення брати участь у виборах до ВР, затвердила список кандидатів і програму

2 хв читати
"Українська стратегія" ухвалила рішення брати участь у виборах до ВР, затвердила список кандидатів і програму

Політична партія "Українська стратегія Гройсмана" ухвалила рішення брати участь у позачергових виборах до Верховної Ради, затвердила список кандидатів від партії та програму, передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна" зі з'їзду партії у п'ятницю в Києві.

На першому етапі з'їзду партія прийняла рішення про участь у позачергових виборах до Верховної Ради, затвердила список кандидатів у депутати, а також програму партії та врегулювала низку інших бюрократичних моментів.

Після цього з'їзд було оголошено закритим.

П'ятірку списку для походу на позачергові вибори до Верховної Ради від партії очолив сам прем'єр-міністр і глава політсили Володимир Гройсман.

Також у списку міністр освіти і науки Лілія Гриневич, яка займатиметься питаннями освіти, міністр Кабінету Міністрів Олександр Саєнко, перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова, котра відповідатиме за питання деокупації та реінтеграції Криму й Донбасу, а також міністр культури Євген Нищук, який курируватиме питання культури.

До десятки також увійшли Павло Яблонський, компетенцією якого буде реформа децентралізації, Сергій Марченко, фахівець політсили з питань економіки та фінансів, Павло Петренко займатиметься питаннями юстиції, Віктор Єленський, до сфери котрого ввійдуть питання релігії та духовності, а також Андрій Тетерук, який займатиметься питаннями оборони та безпеки.

Програма політпартії "Українська стратегія Гройсмана" передбачає зменшення ставок податків і розширення бази оподаткування, зростання мінімальної та середньої зарплати й перехід до трирівневої системи пенсійного забезпечення, а також низку інших ініціатив в інших сферах життєдіяльності країни.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА