18:39 07.06.2019

Кандидати "Голосу" будуть представлені в більшості мажоритарних округів

2 хв читати
Кандидати "Голосу" будуть представлені в більшості мажоритарних округів

У більшості одномандатних виборчих округів будуть представлені кандидати від партії "Голос", повідомив лідер політичної сили Святослав Вакарчук.

"(Кандидати-мажоритарники - ІФ) будуть не на всіх округах, бо ми не встигнемо за такий короткий проміжок часу знайти багато гідних людей. Але їх буде досить багато. В більшості округів ми будемо представлені", - сказав він в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Як розповів Вакарчук, серед мажоритарників від "Голосу" будуть львівський підприємець і меценат Ярослав Рущишин, у Тернопільській області - мер Заліщиків Алла Квач, у Хмельницькій області - активіст Віктор Артеменко.

За його словами, для "Голосу" неприйнятні домовленості з іншими політичними силами про не висунення своїх кандидатів, щоб не конкурувати з іншими партіями на деяких округах.

"Є питання в іншому. Якщо до кінця виборів бачиш, що твій кандидат не набирає достатньої кількості голосів, а кандидат прогресивної сили набирає, і якщо ти йому не допоможеш, то пройде якийсь шахрай, зрозуміло, що потрібно підставляти плече", - сказав лідер "Голосу".

"Але прямо сідати й малювати карту поділу ніхто не збирається", - резюмував він.

Раніше лідер Об'єднання "Самопоміч", мер Львова Андрій Садовий закликав лідера партії "Голос" Святослава Вакарчука та лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка до об'єднання в боротьбі за депутатські мандати в мажоритарних округах.

"Закликаю Святослава Вакарчука та Анатолія Гриценка не боротися один з одним. Підтримайте наші кандидатури, ми підтримаємо ваші на інших округах", - написав Садовий на своїй сторінці у Facebook у середу.


Повний текст інтерв'ю буде розміщено в новинній стрічці та у відкритому доступі на сайті агентства "Інтерфакс-Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА