13:14 09.06.2019

Перша п'ятірка списку "Слуги народу": Разумков, Стефанчук, Венедіктова, Арахамія, Янченко

2 хв читати
Перша п'ятірка списку "Слуги народу": Разумков, Стефанчук, Венедіктова, Арахамія, Янченко

До першої п'ятірки виборчого списку партії "Слуга народу" увійшли голова партії Дмитро Разумков, представник президента в парламенті Руслан Стефанчук, радник президента Володимира Зеленського Ірина Венедіктова, голова Ради волонтерів при Міноборони в 2014-2017 рр. Давид Арахамія і експерт команди Зеленського з антикорупційної політики та діджиталізації Галина Янченко.

"Отже, перша двадцятка... Разумков Дмитро Олександрович, голова партії "Слуга народу". Стефанчук Руслан Олексійович, доктор юридичних наук, представник президента у Верховній Раді, головний ідеолог нашої партії. Венедіктова Ірина Валентинівна, доктор юридичних наук, експерт "Зе.Команди" з питань реформи судової системи. Арахамія Давид Георгійович, підприємець, волонтер. Янченко Галина Ігорівна, експерт з питань антикорупційної політики", - оголосив зі сцени ведучий з'їзду партії в неділю в Києві.

"Федоров Михайло Альтбертович, керівник діджитал-напрямку партії "Слуга народу", радник президента з питань діджитал та інновацій... Корнієнко Олександр Сергійович, керівник виборчого штабу партії "Слуга народу". Красносільська Анастасія Олегівна, експерт з податкового та антикорупційного законодавства. Ткаченко Олександр Владиславович – всесвітньо відомий медіаменеджер. Беленюк Жан Венсанович - борець греко-римського стилю, чемпіон світу", - зачитав ведучий другу п'ятірку списку.

У другу десятку списку партії увійшли експерт з питань освіти Сергій Бабак, кандидат економічних наук Владислав Криклій, експерт в галузі девелопменту та будівництва Олена Шуляк, громадський і політичний діяч, правозахисник Дмитро Наталуха, кінопродюсер Єлизавета Ясько, експерт у сфері паливно-енергетичного комплексу Олексій Оржель, експерт з питань енергетики Андрій Герус, експерт у сфері медицини, лікар Михайло Радуцький, експерт з питань правоохоронної та судової систем Денис Монастирський і експерт з питань оподаткування, публічних фінансів, банківського права Данило Гетманцев.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА