13:36 09.06.2019

"Слуга народу" висуне 199 кандидатів у мажоритарці - Разумков

2 хв читати

Партія "Слуга народу" висуне 199 кандидатів у народні депутати в одномандатних округах, але робота над списком мажоритарки ще триває, повідомив її голова Дмитро Разумков.

"Коли ми почали глибоко вивчати представлені матеріали, то з'ясувалося, що незважаючи на всю відкритість нашої партії, нам спробували представити кандидатами в округах тих, хто не відповідає нашим принципам і підходам", - сказав він на брифінгу після завершення з'їзду.

Разумков зазначив, що списки буде доопрацьовано, їх обговорюватимуть із делегатами з'їзду, після чого представлять громадськості в повному обсязі.

"Ми вивчатимемо ту інформацію, яку даватимуть журналісти, громадські діячі. І якщо хтось буде не гідний представляти українське суспільство у Верховній Раді під прапорами партії "Слуга народу", ми його приберемо. Закон нам це дозволяє зробити до 8 липня", - зазначив він.

Разумков наголосив, що на другому етапі з'їзду відбудеться внутрішнє обговорення кандидатів і "доволі спекотна дискусія", передусім кандидатів в округах.

"І ще раз скажу, що по деяким людям потрібно буде приймати рішення. Тому що ось дивишся весь матеріал, який прийшов, - все чудово. Але коли починаєш вникати глибоко в питання зв'язків, взаємодії, то розумієш, що в одному регіоні один великий бізнесмен намагається нам інтегрувати в партію пов'язаних з собою людей, інший - в іншому регіоні", - пояснив він.

Разумков зазначив, що "люди змінюють прізвища, взагалі свою історію, біографію, соцмережі". "У нас немає постпраймерізу в мажоритарці, у нас він є тільки за списком, а нам потім з цими людьми працювати, і всій країні", - зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА