14:12 09.06.2019

Нардеп БПП Березенко схиляється до того, щоб не балотуватися до ВР

1 хв читати
Нардеп БПП Березенко схиляється до того, щоб не балотуватися до ВР

Заступник голови парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Березенко допускає, що не балотуватиметься до Верховної Ради на позачергових виборах 21 липня.

"Не коректно, не поговоривши зі своїми виборцями, приймати таке рішення - по-перше. По-друге, згідно з соціологічними опитуваннями, я перемагаю з серйозним відривом навіть кандидата від Зеленського в цьому окрузі (округ №205 у Чернігові - ІФ). І це доволі важкий для мене вибір - я його маю зробити. Але дедалі+ більше схиляюся до того, щоб не йти взагалі", - сказав Березенко журналістам у неділю в Києві.

За його словами, новий парламент буде зовсім іншим, оскільки сьогодні існує запит, "щоб у парламент не проходили політики, а проходили абсолютно нові люди, які не мають стосунку до політики".

Він заявив, що хоче займатися партійним будівництвом. "Сьогодні нам треба побудувати ідеологічну партію, правоцентристського типу, мета якої - євроінтеграція. І розвиток такої партії мені цікавий, я завжди займався партійним будівництвом. Для цього не треба сидіти в парламенті і тиснути на кнопки", - розповів Березенко.

Е

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА