15:54 10.06.2019

"Слуга народу" планує оптимізувати житлово-комунальні тарифи за рахунок демонополізації ринку

1 хв читати
"Слуга народу" планує оптимізувати житлово-комунальні тарифи за рахунок демонополізації ринку

Партія "Слуга народу" виступає за створення державної стратегії щодо оптимізації житлово-комунальних тарифів за рахунок демонополізації енергетичних ринків, збільшення власного видобутку енергоресурсів і усунення корупційної складової в тарифоутворенні, зазначається в програмі партії.

Серед інших пріоритетів в енергосекторі політсила називає скасування "всіх формульних ціноутворень за типом "Роттердам+".

Крім енергетики, політична сила пропонує виконати демонополізацію інших ключових галузей, а також здійснити "економічний аудит країни", зазначається в програмі.

"Проведемо демонополізацію ключових галузей, зробимо Антимонопольний комітет незалежним і ефективним", - ідеться в документі.

Говорячи про економічну стратегію, партія пропонує запровадити режим найбільшого сприяння іноземним інвесторам українського походження.

Щодо поліпшення умов бізнесу партія має намір скоротити кількість держорганів, створити можливість одноразової легалізації капіталів некримінального походження за пільговою ставкою, затвердити стратегію поетапного скорочення ЄСВ.

"Упровадимо податок на виведений капітал, тільки-но для цього виникнуть необхідні економічні умови", - зазначається в передвиборчій програмі "Слуги народу".

Крім цього, політсила має намір законодавчо гарантувати незмінність чинних умов оподаткування для приватних підприємців.

Щодо реформування соціальної сфери партія пропонує здійснити аудит системи соцзабезпечення та впровадити "економічний паспорт українця", за яким усі діти отримують частину від експлуатації природних ресурсів країни на індивідуальні рахунки.

Політсила також виступила за переведення всіх соціальних пільг у грошову форму та впровадження другого рівня державного пенсійного забезпечення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА