07:11 11.06.2019

Партія "Соціальна справедливість" представила список із 158 кандидатів для участі у позачергових виборах до Ради

2 хв читати

З'їзд Всеукраїнської політичної партії "Соціальна справедливість" висунув виборчий список із 158 кандидатів у народні депутати для участі на позачергових виборах до Верховної Ради на пропорційній основі і 6 на мажоритарних округах.

"Делегати з'їзду ухвалили партійний список кандидатів у народні депутати України в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі з 158 осіб", - йдеться в повідомленні прес-служби партії оприлюдненому в понеділок увечері.

Також від "Соціальної справедливості" в парламент будуть балотуватись в одномандатних округах 6 мажоритарників - в Херсонській, Черкаській, Одеській і Сумській областях. Для них було зроблено виняток, так як програмою партії передбачено відстоювання пропорційної системи виборів за відкритими списками та введення двопалатного парламенту.

Лідер "Соціальної справедливості" Алла Шлапак зазначила, що партія буде домагатись побудови Парламентської республіки і створення двопалатного парламенту, як потужної платформи для подальшого процвітання територіальних громад. І використовувати в національному масштабі принцип закріплення кандидатів за територіями з метою ефективного використання партійного know-how - механізму роботи з дорученнями виборців.

"Кожен з нас повинен розуміти, що участь у парламентських виборах має стати для "Соціальної справедливості" потужною платформою для подальшої боротьби за депутатські мандати в місцевих органах влади, яка почнеться одразу після завершення позачергової парламентської кампанії. Тому робота кандидата за територіальним принципом є дуже важливою і обов'язковою", - акцентувала Шлапак.

У прес-службі зазначили, що для "Соціальної справедливості" принциповим моментом є відсутність у виборчому списку колишніх депутатів Верховної Ради.

Крім лідера партії Шлапак, в першу десятку списку кандидатів увійшли президент МГО "Міжнародна антитерористична єдність" Олександр Дічек, голова правління ГО "Соціальна справедливість "Совість" Сніжана Сорока, майстер спорту з футболу, викладач ДЮСШ №10 м.Києва Святослав Сирота, засновниця ГО "Прозорий вибір" Юлія Сергєєва, заступник головного лікаря ДУ "Інститут травматології та ортопедії АМН України" Роман Деркач, керівник ТОВ "Платформа МО КЕШ" Світлана Скосирська, адвокат АТ "Гарантія" Євген Огарков, голова ГО "Незламнi матерi України" Наталія Харченко, спортивний журналіст Віталій Тарасенко.

У кінці заходу з'їзд обрав представника "Соціальної справедливості" в ЦВК.

Партія "Соціальна справедливість" представлена в більшості регіонів України і налічує 5 тис. членів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА