12:37 11.06.2019

Бойко назвав свої перші кроки, якщо стане прем'єром України

2 хв читати
Бойко назвав свої перші кроки, якщо стане прем'єром України

Українці чекають, що до уряду країни прийдуть професіонали, й у партії "Опозиційна платформа - За життя" є така команда, а також чітке бачення перших 100 днів роботи Кабінету Міністрів України, заявив засновник цієї політсили, народний депутат Юрій Бойко, коментуючи результати соцдослідження КМІС, згідно з яким він є лідером серед кандидатів на посаду прем'єр-міністра.

"Я розумію, чим обумовлений сьогодні вибір громадян. Сьогодні більшість українських сімей живуть дуже бідно, не мають роботи, не можуть оплачувати комунальні рахунки. Багато хто побоюється, що в разі приходу до влади чергових популістів або "топ-менеджерів за наймом" ситуація тільки погіршиться. Люди роблять вибір на користь відповідальної влади, очікують в уряді команди досвідчених вітчизняних фахівців, яка зможе швидко та професійно виправити ситуацію", - цитує Бойка прес-служба "Опозиційної платформи - За життя" у вівторок.

За словами нардепа, насамперед у фокусі його уваги буде ситуація в паливно-енергетичному секторі та в житлово-комунальному господарстві України.

"Ми поставили перед собою завдання забезпечити зниження тарифів на газ для населення. Це зробити цілком реально. Кілька днів тому ми в рамках економічного форуму в Санкт-Петербурзі провели зустріч із главою "Газпрому" Олексієм Міллером. Це вже другі наші переговори. Досягти угоди про зниження ціни на газ для країни та гарантувати продовження угоди про транзит іще на 10 років цілком можливо. Й після нашої перемоги на парламентських виборах ми це зробимо", - запевнив політик.

Прямі постачання російського газу дадуть змогу знизити його ціну більше ніж на 25% і вийти на тариф для вітчизняного споживача близько 3,8 тис. грн за тисячу кубів.

"Гарантії транзиту газу нашою територією - це і платежі до бюджету, і робочі місця. А економічно обґрунтована ціна газу, а не як сьогодні, - це і конкурентна продукція вітчизняних заводів, і вартість хліба, цукру та всіх товарів, якими щодня користуються люди", - зазначив Бойко.

Згідно з результатами опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) з 26 травня по 7 червня, Бойка хоче бачити на посаді прем'єр-міністра України найбільша кількість респондентів - майже 13% опитаних.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА