18:29 12.06.2019

Дмитро Співак та Вадим Гутцайт не підуть до ВР за списком "Слуги народу"

2 хв читати

 

Екс-депутат Одеської міської ради, керівник платформи "Національна стратегія розвитку" Дмитро Співак і президент Національної федерації фехтування України Вадим Гутцайт не будуть внесені до остаточного списку партії "Слуга народу", оскільки вирішили не балотуватися на цих парламентських виборах, заявляють у політсилі.

"Інформуємо про нові зміни в списку партії "Слуга народу". Співак Дмитро Павлович №33 і Гутцайт Вадим Маркович №81 вирішили не балотуватися на цих виборах і не будуть внесені до остаточного списку партії", - повідомляється в середу на сторінці партії "Слуга народу" в соцмережі Facebook.

Раніше цього дня Співак сам повідомив, що відмовився балотуватися на виборах до Верховної Ради за списком партії "Слуга народу". "Я прийняв для себе непросте, але обдумане рішення. Я не йду в парламент!" - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Він назвав причини такого рішення. Зокрема, зазначив, що після того, як на з'їзді партії "Слуга народу" його оголосили під номером 33, у соціальних мережах проти нього і його сім'ї розгорнулася "ціла кампанія з дискредитації".

Співак також наголосив, що його публічна позиція багатьом не подобається. "Але я не буду її змінювати на догоду нинішній кон'юнктурі. Та й заради горезвісного мандата - теж. А тому я не хотів би завдати якихось репутаційних ризиків президенту Зеленському та його партії", - пояснив він.

Серед інших причин - "моя журналістська і телевізійна діяльність дає мені великі можливості впливати на формування громадської думки й приносити користь моїй країні, розкриваючи корупційні нариви та контролюючи владу та її рішення". "І я продовжуватиму займатися цією діяльністю. Відкрито й публічно", - запевнив Співак.

Крім того, він бачить своїм завданням зробити все можливе, щоб так звані патріоти й активісти зникли з суспільної свідомості людей і життя країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА