08:00 13.06.2019

Коаліційна угода в парламенті може базуватися на "Новому курсі" "Батьківщини"

1 хв читати
Коаліційна угода в парламенті може базуватися на "Новому курсі" "Батьківщини"

Коаліційна угода між політичними партіями "Батьківщина", "Слуга народу" і "Голос" може базуватися на програмі "Новий курс", повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

"Ми - єдина політична сила, яка сформувала покроковий план, як відродити країну, як дати людям відчуття нормального життя. Це стратегічний план під назвою "Новий курс". Ми пропонуємо не тільки створити коаліцію дій в парламенті, але і засновувати коаліційну угоду на "новому курсі"", - розповіла лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко в ефірі програми "Вечірній прайм" на телеканалі "112-Україна" в середу ввечері.

На думку Тимошенко, вона не уявляє, як політична сила нового президента може об'єднатись з "Опозиційною платформою" Юрія Бойка або "Європейською стратегією" Петра Порошенка.

"Наші умови для створення коаліції дуже прості: нам треба відійти від нескінченних піар-шоу. Адже ви знаєте, що попередня влада заміняла реальні дії великими піар-шоу і інформаційними хвилями", - додала лідер партії "Батьківщина".

Тимошенко переконана, сьогодні люди чекають дії і результати. А значить нова коаліція повинна почати втілення змін якнайшвидше.

"Так само, як країна обирала всенародно президента, нині на парламентських виборах обираються не тільки депутати фракцій, а й прем'єр-міністр. Нам потрібні дії. Тому перша умова для створення коаліції, щоб вона почала діяти негайно", - підсумувала Тимошенко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА