17:25 13.06.2019

Партія "Сила і честь" готова створювати коаліцію зі "Слугою народу" в новій ВР

2 хв читати
Партія "Сила і честь" готова створювати коаліцію зі "Слугою народу" в новій ВР

Голова виборчого штабу партії "Сила і честь" на позачергових виборах до Верховної Ради Дмитро Гордон заявляє про готовність цієї політичної сили сформувати в новому скликанні парламенту коаліцію з партією "Слуга народу".

"Якщо Володимир Зеленський (партія "Слуга народу" - ІФ) утворює коаліцію сам - добре. Якщо не буде вистачати голосів – Ігор Смешко (лідер партії "Сила і честь" - ІФ) підставить плече. Втім, Ігор Смешко підставить йому плече в будь-якому разі, тому що вони близькі за любов'ю до України, за своїми уподобаннями. Я ще раз кажу – досвід та молодість. Що може бути краще?" - сказав Гордон в інтерв'ю інтернет-виданню "Українська правда", опублікованому в четвер.

Він вважає, що при президентові України Володимирі Зеленському прем'єром міг би стати Смешко.

"Я впевнений, між іншим, що так і буде. Тому що я думаю, що коаліцію утворять саме "Сила народу"… Тобто "Слуга народу" та "Сила і честь". Коаліція називатиметься "Сила народу" (сміється). Невипадково обмовився", - сказав голова штабу.

Як повідомлялося, до першої п'ятірки списку партії "Сила і честь" увійшли її лідер, екс-глава СБУ Ігор Смешко, нардеп Олена Сотник (фракція "Самопоміч"), голова меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат Рефат Чубаров (фракція "БПП") і ще один парламентарій від фракції "Самопоміч" Іван Мірошніченко.

З гідно з даними опитування, проведеного 6-9 червня соціологічною групою "Рейтинг" і оприлюдненого 12 червня, лідером електоральних симпатій серед політичних сил є партія "Слуга народу", яку готові підтримати 47,5% тих, хто має намір голосувати і визначився з симпатіями. Партію "Сила і честь" готові підтримати 4,3% респондентів. Похибка репрезентативності дослідження - не більше ніж 2,2%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА