17:12 20.06.2019

Партія "Голос" готова вести переговори про коаліцію у ВР 9-го скликання, але до 21 липня говорити про об'єднання передчасно - голова штабу

2 хв читати
Партія "Голос" готова вести переговори про коаліцію у ВР 9-го скликання, але до 21 липня говорити про об'єднання передчасно - голова штабу

 Партія "Голос" готова брати участь у переговорах про створення коаліції у Верховній Раді 9-го скликання, але до завершення виборчої кампанії вважає передчасними розмови про її конкретний формат.

"Ми хочемо подивитися, чим закінчиться політичний і виборчий процес, подивитися, хто саме пройде до Ради... Після того, як завершимо виборчий процес, ми зупинимося і подивимося. На той момент у нас уже буде чітке розуміння, що ми хотіли б внести до коаліційної угоди. Ми готові вести переговори і щодо коаліційної угоди, і щодо об'єднання, і щодо конструктивного втілення тих реформ, які ми хотіли б провести", - повідомила голова виборчого штабу (другий номер списку партії "Голос" на виборах) Юлія Клименко в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

Вона пояснила, що протягом виборчої кампанії "політичний ландшафт" стрімко змінюється.

"Ми будемо дуже конструктивні або в коаліції, або в опозиції. Але в будь-якому разі не поводитимемо себе деструктивно стосовно наших виборців, тому що їм потрібен результат", - зазначила вона.

Клименко додала, що до початку роботи у Верховній Раді партія "Голос" матиме пакет законопроектів, які має намір просувати в парламенті.

Коментуючи заяву голови партії "Слуга народу" Дмитра Разумкова про теоретичну можливість коаліції його політсили і "Голосу" в Раді та відповідаючи на питання, чи готова партія "Голос" до такої коаліції, Клименко зазначила: "Ділити портфелі завчасно, поки не завершився виборчий процес - не дуже хороша ідея і більше схоже на стару політику... Ми не об'єднуємося навколо брендів. Ми об'єднуємося навколо ідей, цінностей і результату. Ми готові до цього. І я думаю, що до цього питання краще повернутися вже після виборчого процесу 21 липня" , - підсумувала вона.

Раніше голова партії "Слуга народу" Разумков, відповідаючи на запитання про те, що об'єднання з партією "Голос" - це утопія, припустив створення коаліції цієї політсили з партією "Голос" Святослава Вакарчука у Верховній Раді нового скликання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА