17:56 20.06.2019

Стара і нова влада об'єдналися, щоб не допустити Бойка і "Опозиційну платформу - За життя" до участі у виборах до ВР - заява партії

2 хв читати
Стара і нова влада об'єдналися, щоб не допустити Бойка і "Опозиційну платформу - За життя" до участі у виборах до ВР - заява партії

Стара і нова влада об'єдналися для того, щоб перешкодити "Опозиційній платформі - За життя" виграти парламентські вибори, для чого через суди і Центральну виборчу комісію почали атаку на політсилу і її співзасновника Юрія Бойка, заявляють у партії.

"Усвідомлюючи, що Юрій Бойко є найбільш рейтинговим кандидатом на пост прем'єр-міністра України, що "Опозиційна платформа - За життя" впевнено перемагає на виборах до Верховної Ради, політичні конкуренти від старої і нової влади намагаються за будь-яку ціну зупинити реєстрацію списку кандидатів у народні депутати України шляхом судових заборон і сфабрикованих звернень до органів державної влади", - йдеться в оприлюдненій у четвер заяві "Опозиційної платформи - За життя".

Так, ідеться в інформації, у четвер до Окружного адміністративного суду м. Києва подано позов із вимогою "примусово повернути Бойка до лав підконтрольного їм "Опозиційного блоку".

"До Центральної виборчої комісії, Міністерства юстиції України, правоохоронних органів і судів ідуть надруковані, "як під копірку", заяви і скарги про нібито незаконність формування списку кандидатів у депутати від "Опозиційної платформи - За життя" на чолі з Юрієм Бойком із вимогою не допустити їх реєстрації", - стверджують у політсилі.

У зв'язку з цим партія заявляє, що жодних правових підстав для її недопуску до участі у позачергових парламентських виборах немає.

"Опозиційна платформа - За життя" заявляє, що жодних правових підстав для недопуску нашої партії для участі у виборах не існує. Впевнені, що влада не зможе перешкодити Юрію Бойку стати народним депутатом і завести в парламент свою потужну команду. Будь-які спроби політичних аферистів перешкодити цьому приречені на невдачу", - йдеться в заяві політсили.

У партії також закликали дипломатичні представництва, міжнародних спостерігачів і українське громадянське суспільство жорстко засудити спроби перешкодити опозиції взяти участь у виборах, використовувати адміністративний ресурс і рейдерські технології.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Стефанчук у ПАРЄ: Минув час засудження російської агресії, настав час об'єднаного спротиву терору РФ

Китай схвалює ідею мирної конференції для врегулювання "української кризи" за участю Росії та України - Сі Цзіньпін

Поділ допомоги Україні та Ізраїлю свідчить про те, що "це чиста політика і питання виборів" - Зеленський

Дуда: Зернова проблема - питання політичне, його має вирішити Брюссель

НАТО засуджує атаку Ірану на Ізраїль і закликає до стримування

Генсек ООН закликав до стриманості та деескалації на Близькому Сході після удару по Ізраїлю

Президент Ізраїлю назвав повітряну атаку Ірану "оголошенням війни"

Саме такі гарантії безпеки потрібні Україні - Порошенко про дії союзників Ізраїлю

ЄС підтвердив прихильність деескалації на Близькому Сході

Порошенко передав FPV-дрони "Пегас" та ремонтну майстерню бійцям штурмового батальйону "Да Вінчі"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА