18:32 21.06.2019

Вакарчук виступив проти приватизації Донбасу олігархами

1 хв читати
Вакарчук виступив проти приватизації Донбасу олігархами

Лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук заявляє про неприпустимість надання олігархам особливих умов у відновленні постраждалих від бойових дій східних регіонів України, зазначаючи, що це загрожує їх приватизацією обмеженим колом осіб.

"Я повністю поділяю бажання президента Зеленського відновити інфраструктуру Донбасу. Нам треба повернути людям гідне життя. Будувати дороги, школи, лікарні. Але чи можна дозволяти олігархам приватизувати цілий регіон? До війни Донбас був повністю під контролем олігархів, які не допускали туди інших інвесторів, і в результаті ми втратили частину Донбасу", - йдеться в заяві Вакарчука про наміри олігархів інвестувати у відновлення Донбасу, розміщеній на його сторінці у п'ятницю.

"Не можна дозволяти олігархам виторговувати для себе особливі умови. Треба змусити їх жити за тими самими правилами, що й усі, змусити олігархів чесно платити податки в Україні. Наповнивши бюджет, держава зможе самостійно вкладатися в розвиток інфраструктури Донбасу та у відновлення деокупованих територій, коли настане час. Ми зробимо все від нас залежне, щоб так і сталося", - додав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА