14:09 22.06.2019

Директор з корпоративних відносин "Інтерпайпу" балотується до ВР за мажоритаркою в Дніпрі від Партії "Слуга народу"

2 хв читати

Директор з корпоративних відносин дирекції з корпоративних відносин міжнародної вертикально інтегрованої трубно-колісної компанії (ТКК) "Інтерпайп" Дмитро Кисилевський балотується до Верховної Ради за мажоритарним округом у Дніпрі від партії "Слуга народу".

"У моєму житті відбулися зміни. Іду в політику. Висуватимуся в Раду у мажоритарному округу, де розташовані наші заводи, - це Індустріальний і Самарський райони Дніпра, лівий берег", - написав Кисилевський на своїй сторінці в Facebook в п'ятницю.

За його словами, йому випав шанс щось змінити в країні, і він хоче ним скористатися.

"Можу тільки здогадуватися, в яке болото мені доведеться залізти. До великого обсягу роботи я звичний. А от що мене справді непокоїть - чи можна там залишитися людиною. Буду розповідати, ну і ви теж стежте", - звернувся Кисилевський до користувачів соцмережі.

"Іду від Партії "Слуга народу " вчора здали документи до ЦВК. У зв'язку з цим у моєму Фейсбуці слідом за реальним життям з'явиться політика, від якої я завжди тримався осторонь. Не ображайтеся :) Розраховую на Вашу підтримку", - резюмував Кисилевський, додавши посилання кандидатів від партії "Слуга народу" в Дніпрі.

Кисилевського призначили начальником Управління корпоративних відносин "Інтерпайпу" в березні 2011 року, до цього він працював екаунт-директором PR-агентства Noblet Media CIS. Також є членом наглядової ради ПрАТ "Інтерпайп Новомосковський трубний завод" ("Інтерпайп НМТЗ", Дніпропетровська обл.), що входить до ТКК "Інтерпайп".

"Інтерпайп" входить в десятку найбільших у світі виробників безшовних труб і є третім за величиною виробником суцільнокатаних залізничних коліс у світі.

В структурі компанії - п'ять промислових активів: "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (НТЗ)", "Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)", "Інтерпайп Ніко-Тьюб", "Дніпропетровський Втормет" і електросталеплавильний комплекс "Дніпросталь" під брендом "Інтерпайп Сталь".

Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук і члени його сім'ї.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА