13:17 24.06.2019

Україна може мінімум утричі збільшити обсяг інвестицій у країну - секретар Націнвестради Арахамія

2 хв читати
Україна може мінімум утричі збільшити обсяг інвестицій у країну - секретар Націнвестради Арахамія

Новопризначений секретар Національної інвестиційної ради, IT-підприємець, громадський діяч і волонтер, 4-й номер списку "Слуги народу" на виборах Давид Арахамія вважає, що Україна може мінімум утричі збільшити обсяг іноземних інвестицій у країну.

"Не хочу декларувати багато на старті, але всі попередні консультації з великими інвесторами свідчать про те, що Україна може як мінімум утричі збільшити нинішній обсяг інвестицій у країну. Отримав завдання від президента зробити цей процес якнайшвидшим", - прокоментував він своє призначення на офіційному сайті президента України.

Давид Арахамія - випускник Європейського університету, магістр економіки. Пройшов магістерську програму Professional management в Open University (Лондон). Співзасновник міжнародної IT-компанії Template Monster. Засновник волонтерської організації "Народний проект", яка допомагає українським військовим на сході країни. З 2016 року очолював міжнародну платформу зі створення сайтів Weblium.

Як повідомлялося, 24 червня президент України Володимир Зеленський вніс зміни до складу Національної інвестиційної ради, призначивши себе її головою. До складу ради входять: прем'єр-міністр України, голова Національного банку України (за згодою), перший віце-прем'єр-міністр України - міністр економічного розвитку і торгівлі України, міністр фінансів України, міністр юстиції України, а також за згодою представники українських та іноземних організацій і компаній, ділових кіл, експерти з питань залучення інвестицій, розвитку підприємництва, фахівці у сфері економіки, фінансів.

Раду затверджено указом у складі 29 осіб, очолює її Зеленський, секретар - глава Ради волонтерів при Міноборони у 2014-2017 рр., кандидат у народні депутати від партії "Слуга народу" Давид Арахамія.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА