09:56 26.06.2019

ЦВК зареєструвала понад 1,1 тис. кандидатів у нардепи, зокрема висунутих "Слугою народу", "Опоблоком", "Свободою"

2 хв читати
ЦВК зареєструвала понад 1,1 тис. кандидатів у нардепи, зокрема висунутих "Слугою народу", "Опоблоком", "Свободою"

У вівторок Центральна виборча комісія зареєструвала 841 кандидата в народні депутати в одномандатних виборчих округах, зокрема 229 балотуються в порядку самовисування і 612 висунуто політичними партіями, а також 339 кандидатів, включених до виборчих списків партій у загальнодержавному багатомандатному окрузі.

Як повідомляється на сторінці ЦВК у соцмережі Facebook, із зареєстрованих кандидатів у нардепи від партій: 199 висунуто партією "Слуга народу"; 136 - партією "Опозиційний блок"; 86 - партією ВО "Свобода"; 66 - партією "Сила і честь"; 38 - партією "Патріот"; 21 - партією "Разом сила"; по 20 висунуто партіями "Сила людей" і Аграрною партією України і 17 - партією "Об'єднання "Самопоміч".

ЦВК зареєстровано також трьох кандидатів у нардепи в одномандатних виборчих округах, висунутих партією "Свідома нація", і по двоє кандидатів від Партії місцевого самоврядування, Української партії "Єдність" і партії УДАР (Всеукраїнський демократичний альянс за реформи) Віталія Кличка ".

Крім цього, Центрвиборчком розглянув відповідні документи і скасував свої постанови від 24 червня і зареєстрував двох кандидатів у нардепи, які балотуються в одномандатних виборчих округах.

"Таким чином, сьогодні Комісія зареєструвала 841 кандидата в народні депутати України в одномандатних виборчих округах, зокрема: які балотуються в порядку самовисування - 229, висунутих політичними партіями - 612", - констатували в ЦВК.

Крім того, комісія зареєструвала 339 кандидатів у народні депутати, включених до списків партій, у загальнодержавному багатомандатному окрузі, а саме: 174 - Аграрної партії України; 122 - партії "Патріот" і 43 - "Партії зелених України".

Позачергові вибори до Верховної Ради України мають відбутися 21 липня 2019 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА