19:21 27.06.2019

Аваков обговорив із головою місії ОБСЄ/БДПЧ забезпечення правопорядку на виборах до ВР

1 хв читати

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков обговорив із делегацією місії ОБСЄ/БДІПЛ зі спостереження за позачерговими парламентськими виборами в Україні на чолі з Альбертом Йонссоном процес гарантування правопорядку і безпеки під час виборів, запланованих на 21 липня.

Як повідомляється на сторінці МВС в соцмережі Facebook, Аваков розповів, що наразі МВС виконує превентивну роботу з громадськістю та кандидатами в народні депутати.

"Проведено масштабну підготовчу роботу та тренінги для всіх підрозділів системи МВС. Відпрацьовуємо алгоритми дій, які допомагають контролювати ситуацію. Враховуємо досвід роботи на попередніх виборах президента України. Загалом ситуація цілком спокійна та контрольована. Серйозних інцидентів ми не бачимо. Посилено працюють фахівці кіберполіції для запобігання можливим кібератакам", - зазначив міністр.

Він запевнив у здатності рішуче протистояти будь-яким спробам дестабілізації та незаконним методам передвиборчої боротьби. "МВС налаштоване на забезпечення правопорядку та законності виборчого процесу на всіх його етапах. Розраховуємо на подальшу підтримку міжнародних партнерів, а також ефективну та об’єктивну роботу спостерігачів", - наголосив Аваков.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА