16:27 29.06.2019

У Зеленського закликають користувачів соцмережі запропонувати свої кандидатури на посаду голови Миколаївської області

2 хв читати
У Зеленського закликають користувачів соцмережі запропонувати свої кандидатури на посаду голови Миколаївської області

Секретар Національної інвестиційної ради при президенті України, кандидат у народні депутати від партії "Слуга народу" Давид Арахамія закликав користувачів соцмережі Facebook запропонувати свої кандидатури на посаду голови Миколаївської обласної державної адміністрації (ОДА).

"Миколаїв. Хто гідний бути губернатором? Які є кандидатури?" - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook у суботу та запропонував своїм фоловерам написати пропозиції в коментарях.

Арахамія зазначив, що перед майбутнім головою Миколаївської облдержадміністрації стоятимуть такі завдання: зменшити корупцію; знизити вплив криміналітету на життя регіону; втричі збільшити інвестиції в регіон; з прибережної зони "зробити цукерочку".

Як повідомлялося, 14 червня президент України Володимир Зеленський запропонував жителям Львівської області обрати майбутнього голову обласної державної адміністрації з трьох кандидатів: Дениса Шмигаля, Максима Козицького, Маркіяна Мальського.

26 червня Кабінет Міністрів на своєму засіданні підтримав призначення восьми голів ОДА, чиї кандидатури запропонував президент Зеленський. Так, головою Київської обласної державної адміністрації став Михайло Бно-Айріян, Донецької ОДА - Павло Кириленко, Закарпатської ОДА - Ігор Бондаренко, Херсонської ОДА - Юрій Гусєв, Черкаської ОДА - Ігор Шевченко, Луганської ОДА - Віталій Комарницький, Одеської ОДА - Андрій Андрейчиков, Львівської ОДА - Маркіян Мальський. За словами першого заступника керівника Офісу президента України Сергія Трофімова, ці люди пройшли жорсткий відбір.

27 червня віце-прем'єр-міністр Павло Розенко закликав президента Зеленського не підписувати указів про призначення головами обласних державних адміністрацій кандидатів, а провести новий відкритий відбір.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА