08:38 01.07.2019

Партія "Рух нових сил Михайла Саакашвілі" зареєстрована у виборчому бюлетені під номером 22

2 хв читати
Партія "Рух нових сил Михайла Саакашвілі" зареєстрована у виборчому бюлетені під номером 22

Партія "Рух нових сил Михайла Саакашвілі" зареєстрована у виборчому бюлетені під номером 22, повідомляє прес-служба Центральної виборчої комісії.

"Комісія визнала за доцільне включити до виборчого бюлетеня для голосування в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України позиції щодо політичної партії "Рух нових сил Михайла Саакашвілі" під № 22 без проведення жеребкування", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті ЦВК у неділю ввечері.

Прес-служба ЦВК пояснила, що 29 червня на виконання рішення Верховного Суду комісія зареєструвала кандидатів у народні депутати за списком партії "Рух Нових сил Михайла Саакашвілі", однак перед цим вже було проведено жеребкування щодо черговості партій у виборчому бюлетені і затверджена форма, колір і текст бюлетеня.

Тому 30 червня комісією було проведено нараду за участю уповноважених представників політичних партій до ЦВК з правом дорадчого голосу, уповноважених осіб, кандидатів у народні депутати, на якій більшість з них висловилися про відсутність правових підстав для проведення повторного жеребкування.

"Учасники наради вказували на те, що під час проведення агітації політичні партії широко використовують номери, визначені під час жеребкування, як елемент ідентифікації політичної партії у виборчому бюлетені, за кандидатів у народні депутати від якої виборець може віддати свій голос. Тому зміна таких номерів може привести до дезорієнтації виборця при формуванні його волі і спотворення волевиявлення", - зазначили в ЦВК.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА