06:56 04.07.2019

Кандидати в депутати від "Слуги народу" в Київській області розповіли, навіщо йдуть до парламенту

3 хв читати

Кандидати в народні депутати від партії "Слуга народу" в 9 одномандатних округах в Київській області розповіли про цілі, з якими йдуть до Верховної Ради.

"Запропоновані кандидати - перспективні, відповідальні і комунікабельні люди. Серед них є фахівці різних сфер діяльності: юристи, підприємці, фінансист і навіть кандидат політичних наук. Ці люди мають різні плани щодо поліпшення ситуації в своїх округах, але одночасно вони всі чітко усвідомлюють, що слуга народу повинен нести відповідальність за сказані слова", - зазначив на прес-конференції в середу глава партії Дмитро Разумков.

Кандидат в окрузі №90, підприємець у транспортній сфері Юрій Нестерчук переконаний, що для кардинальної зміни системи влади та викорінення корупції в країні необхідно об'єднувати і консолідувати зусилля депутатів усіх рівнів - від міської ради до Верховної Ради, і бути єдиною командою. "Я виступаю за зняття депутатської недоторканності, прийняття закону про притягнення чиновників до відповідальності за незаконне збагачення", - зазначив він.

Фінансист і підприємець Олег Дунда (округ № 91) багато років пропрацював у банківській сфері, зокрема, в банку "Україна" і ПриватБанку, нині є директором будівельної компанії ТОВ "А.В.С." (Київ). Він ставить перед собою два головних завдання: повне очищення влади від корупції та ефективне представництво інтересів виборців на національному рівні.

Кандидат політичних наук і юрист, професор Київського національного університету Валерій Колюх, який балотується в окрузі № 92  зазначив, що вирішив приєднатися до команди президента Володимира Зеленського і запропонувати свої знання і досвід народу України, щоб країна нарешті стала на "шлях впровадження європейських цінностей і стандартів для справедливості і добробуту людей."

Тележурналіст і юрист за освітою, заступник директора будівельного комбінату Анна Скороход (округ № 93) ставить за мету домогтися того, щоб кожен громадянин України мав реальний вплив на владу, і країна "впевнено йшла до прямої демократії".

Продюсер програм "Секретні матеріали", "Українські сенсації" і ведучий програми "Гроші" на телеканалі "1 + 1", журналіст-розслідувач Олександр Дубинський (округ №94) в Раді має намір домагатися "справжньої, а не декларативної боротьби з корупцією, реальної децентралізації, збільшення коштів місцевих бюджетів та впровадження механізмів, які унеможливлять зловживання з коштами громади з боку чиновників".

Заступник директора будівельної компанії Олександр Горобець (округ № 95), який має три вищі освіти з економіки, правознавства та державного управління, майже двадцять років працює в регіоні в галузі архітектури та містобудування. "Зокрема, був серед розробників системи впровадження електронних сервісів зі створення єдиного реєстру державного земельного кадастру. Цей досвід стане в нагоді при втіленні ініціативи президента України Володимира Зеленського "Держава в смартфоні", - сподівається він.

Спеціальний кореспондент, журналіст-розслідувач каналу "1 + 1" Ольга Василевська-Смаглюк (округ №96) зараз працює над докторською дисертацією, присвяченою проблемам тіньової економіки і політичних механізмів її підтримки в сучасній Україні. "Суспільство втомилося від старих політиків. Суспільство сподівається на молодь, яка виросла вже в незалежній Україні, орієнтовану на європейські цінності і не дуже стурбовану питаннями особистого збагачення", - вважає вона.

Директор охоронної компанії "Галід" Микола Галушко (округ № 97) зазначив, що ніколи не був у політиці, але склалася така ситуація в нашій країні, що він "просто не зміг стояти осторонь". "Я відгукнувся на заклик "Команди Зе" і просто зареєструвався в волонтери через відповідну сторінку в Інтернеті. І я став довіреною особою Володимира Зеленського на виборах президента. Тепер я хочу потрапити до Верховної Ради, щоб показати українському народу, що зміни на краще для нашої країни можливі", - підкреслив він.

Директор торгової компанії "Грант", депутат Київської облради від "Самопомочі" Сергій Бунін (округ № 98) зазначив, що "Слуга народу" запропонувала йому приєднатися до партії і балотуватися в народні депутати, на що він "погодився без роздумів". "Я йду в український парламент відстоювати права всіх, хто живе в моєму окрузі і всіх українців, тому що я українець і мрію про багату країну", - вказав він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА