11:30 04.07.2019

Коломойський заявляє, що зрідка спілкується із Зеленським, але не обговорює з ним вибори і після інавгурації з ним не бачився

1 хв читати
Коломойський заявляє, що зрідка спілкується із Зеленським, але не обговорює з ним вибори і після інавгурації з ним не бачився

Бізнесмен Ігор Коломойський заявляє, що ще не зустрічався з президентом України Володимиром Зеленським після його інавгурації, але зрідка спілкується з ним і підтримує його морально.

В інтерв'ю тижневику "Новое время", витяги з якого оприлюднено на сайті в четвер, на запитання, чи підтримує він зв'язок із президентом Зеленським, телефонує або переписується, Коломойський відповів: "Іноді, рідко". Він також уточнив, що таких контактів відтоді, як новий президент вступив на посаду, було "один, два та й усе".

На запитання про особисту зустріч бізнесмен відповів: "Через вас же (журналістів - НВ), знову ж таки, не було (зустрічі з моменту інаугурації- НВ)".

При цьому, коментуючи згадки Зеленського про їхню особисту зустріч, Коломойський сказав: "Офіційної зустрічі у мене з ним не було... Може, обмовився".

Він також заявив, що не обговорював із Зеленським парламентські вибори, а на запитання, про що вони спілкувалися, сказав: "Морально підтримую", - і навів приклад таких телефонних розмов: "Як справи? Все в порядку? Тримаєшся?" - "Тримаюсь". "Важко?" - "Важко". "Ну добре, тримайся далі. Грошей немає, але ви тримайтеся".

При цьому в інтерв'ю бізнесмен підтвердив, що симпатизує президенту. "Так, я йому симпатизую і бажаю удачі. І розумію, як йому нелегко", - сказав Коломойський.

Як повідомлялося, інавгурація новообраного президента Володимира Зеленського відбулася 20 травня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА