17:50 04.07.2019

Саакашвілі виступив проти зміни нумерації партій у бюлетені на виборах до ВР

2 хв читати
Саакашвілі виступив проти зміни нумерації партій у бюлетені на виборах до ВР

Лідер партії "Рух нових сил", екс-президент Грузії та колишній голова Одеської обласної держадміністрації Міхеіл Саакашвілі виступає категорично проти повторного жеребкування з визначення номерів політичних партій у бюлетенях на позачергових парламентських виборах.

"Скільки можна проводити жеребкування? Годі вже. Якщо зараз його робити - це плутати людей. Вони хочуть довести до останнього, щоб люди не зрозуміли, що відбувається. Хочуть, щоб ми знову заплуталися у бюрократії", - заявив Саакашвілі в ефірі телеканалу "Україна".

За його словами, партія "Рух нових сил" не має наміру ініціювати проведення якихось бюрократичних процедур.

"Дуже добре, що нас зареєстрували. Ми пройшли через три судові засідання. Ми втратили кілька тижнів через ці ідіотські процедури, замість того, щоб реально почати працювати з людьми. Тому ми маємо намір рухатися далі і не входити в жодні бюрократичні перешкоди", - наголосив Саакашвілі.

Як повідомлялося, 30 червня прес-служба Центральної виборчої комісії повідомила, що партію "Рух нових сил Михайла Саакашвілі" зареєстровано у виборчому бюлетені під номером 22.

"Комісія вважала за доцільне включити до виборчого бюлетеню для голосування у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України позиції щодо політичної партії "Рух нових сил Михайла Саакашвілі" під №22 без проведення жеребкування", - йдеться в повідомленні на сайті ЦВК.

Прес-служба ЦВК пояснила, що 29 червня на виконання рішення Верховного Суду комісія зареєструвала кандидатів у народні депутати за списком партії "Рух Нових сил Михайла Саакашвілі", проте перед цим уже було проведено жеребкування щодо черговості партій у виборчому бюлетені та затверджено форму, колір і текст бюлетеня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА