19:13 06.07.2019

Кістіон назвав замовною провокацією обвинувачення на свою адресу в розкраданні держкоштів

2 хв читати
Кістіон назвав замовною провокацією обвинувачення на свою адресу в розкраданні держкоштів

Віце-прем'єр України Володимир Кістіон вважає провокацією обвинувачення на свою адресу в розкраданні державних коштів та звертається до керівництва СБУ з проханням провести службове розслідування.

"Вчора в ЗМІ з'явилась інформація про звинувачення одного з віце-прем'єрів у розкраданні державних коштів. Журналісти окремих видань згадують моє прізвище, тому змушений реагувати. Це не що інше, як мені здається, як політичне замовлення, до якого залучені ще призначені колишнім президентом Петром Порошенком кадри Служби безпеки України. Тому що ніяких проваджень щодо мене не проводилося!!!", - написав Кістіон на своїй сторінці в Фейсбук.

На його думку, метою цього є намір прибрати його з передвиборчого поля, "з огляду на високі шанси пройти до нового парламенту". "Не подобається моїм опонентам зі старої команди БПП. Замовний характер цієї провокації доводить і те, що в соціальних мережах новини про дещо дивну ситуацію поширюються через паблік під грифом "Реклама", а на підігріві працює ціла армія ботів", - зазначив віце-прем'єр.

"Я веду відкриту і прозору передвиборчу кампанію і розраховував на толерантність моїх політичних опонентів", -заявив Кістіон, підкресливши, що його опоненти "вдалися до найпростішого, але самого аморального методу - чорного піару і залякування членів моєї сім'ї".

"З огляду на це, звертаюся до керівництва СБУ з проханням провести службове розслідування щодо цієї ситуації і зробити необхідні кадрові висновки", - заявив Кістіон.

Як повідомлялося, Кістіон зареєстрований кандидатом у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі №11 (Вінниця).

У п'ятницю ввечері прес-служба СБУ повідомила про причетність віце-прем'єр-міністра України до механізму привласнення бюджетних коштів на Вінничині, однак пізніше повідомлення зникло з сайту і Facebook-сторінки СБУ. В СБУ заявили, що виявили і задокументували механізм привласнення коштів державного та місцевих бюджетів чиновниками комунальних підприємств Вінницької області, організований одним з віце-прем'єрів України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА