07:02 09.07.2019

У політсилі "Сила і честь" закликали Зеленського вжити заходів щодо захисту інформаційної та національної безпеки України

2 хв читати
У політсилі "Сила і честь" закликали Зеленського вжити заходів щодо захисту інформаційної та національної безпеки України

У партії "Сила і честь" закликали президента України Володимира Зеленського скликати засідання Ради безпеки і оборони (РНБО) для вжиття заходів щодо захисту інформаційної та національної безпеки держави в умовах війни, повідомив лідер партії Ігор Смешко.

"Ми закликаємо президента України скликати засідання Ради національної безпеки і оборони і вжити всіх необхідних заходів для захисту інформаційної та національної безпеки держави в умовах війни. Агресор повинен відчувати, що керованість влади в Україні відновлена", - написав Смешко на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

Він зазначив, що необхідна гідна відповідь і відсіч запланованої операції з розколу всередині української держави, дестабілізації внутрішньої ситуації і поглиблення кризи управління.

Крім того лідер партії зазначив, що телеканали "112" і "NewsOne" регулярно порушують українське законодавство. Зокрема, відмовляються укладати договори з партіями з надання послуг з розповсюдження передвиборної агітації на позачергових виборах народних депутатів України від 21 липня 2019 р.

"Так, зроблені політичною партією" Сила і Честь "пропозиції телеканалам "112" і NewsOne з укладання договорів на надання послуг з розповсюдження передвиборної агітації, а саме трансляції відеороликів про політичну партію на позачергових виборах народних депутатів України від 21 липня 2019 р., залишені без розгляду і відповіді, що свідчить про порушення відповідними телеканалами ліцензійних умов і вимог законів України "Про вибори народних депутатів України", "Про рекламу"", - повідомив Смешко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА