13:06 11.07.2019

Невідомі намагалися зірвати зустріч нардепа Святаша з виборцями, поліція відкрила кримінальне провадження

2 хв читати
Невідомі намагалися зірвати зустріч нардепа Святаша з виборцями, поліція відкрила кримінальне провадження

Поліція розпочала розслідування конфлікту, який стався в середу ввечері під час зустрічі з виборцями в Харкові народного депутата Дмитра Святаша (депутатська група "Партія "Відродження"), який балотується на виборах до Верховної Ради від "Опозиційної платформи - За життя".

"Попередньо встановлено, що під час проведення зустрічі з виборцями група невідомих чоловіків намагалася зірвати захід. Унаслідок конфлікту народному депутату було заподіяно тілесних ушкоджень у вигляді забою руки. За цим фактом слідчий Московського відділу поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

Інформацію про конфлікт було оприлюднено в середу ввечері на сторінці "Фрайкор резерв" у Faceboоk.

"Небайдужі патріоти нагадали Святашу та його тітушкам, що харків'яни проти сепаратизму і його адептів, а також, що їм не місце в Україні. Дмитро швидко зорієнтувався, що охорона та правоохоронці не захистять його від народного гніву, й показав дуже чудові результати з легкої атлетики, швидко втікаючи й ховаючись до вбиральні взуттєвої крамниці. Сподіваємося, так само швидко він буде тікати з країни й більше ніколи тут не з'явиться", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сторінці.

Там також викладено відео, на якому видно, як молоді люди спортивної статури (більшість із них - із закритими обличчями) після невеликої сутички з використанням газових балончиків, вигукуючи "Святаш - Сепар!" женуться за людиною, якій вдається сховатися від них у взуттєвому магазині.

Це вже другий напад на Святаша з початку липня. Попередній відбувся 3 липня. Група невідомих молодих людей закидала яйцями та пакетами із зеленкою Святаша, коли він виходив після ефіру на UA: Харків. За словами нардепа, серед нападників був його конкурент на виборах, кандидат у народні депутати Костянтин Немічев ("Національний корпус").

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА