11:52 13.07.2019

Зеленський закликав в.о. голови ДФС Власова написати заяву про відставку, той пообіцяв зробити це сьогодні ж

2 хв читати
Зеленський закликав в.о. голови ДФС Власова написати заяву про відставку, той пообіцяв зробити це сьогодні ж

Президент України Володимир Зеленський закликав в.о. голови Державної фіскальної служби Олександра Власова написати заяву про відставку за невиконання в повному обсязі їхньої домовленості про звільнення керівників чотирьох митниць в західних областях України.

"Ми з вами домовилися, що ви звільните митників, якщо вони самі не напишуть заяв на звільнення. Після цього я побачив ваш пост у Фейсбуці, і дуже радів, що справді нормальна людина з'явилася, і побачив, що ви їх звільнили. Але надані мені реальні документи не збігалися з вашим постом у Фейсбуці. Тобто ви людей відправили у відпустку", - сказав він на нараді з питань розвитку морських портів України в суботу в Одесі.

Власов зазначив, що "за цей короткий термін мета досягнута", і ці митники звільнені від виконання обов'язків. "Дві посадові особи пішли у відпустку за станом здоров'я близьких родичів, і вони написали заяви на звільнення", - зазначив він.

"Ви вважаєте, що я ідіот? Гаразд я, - ви нас усіх вважаєте ідіотами? Я хотів би, щоб ви особисто написали заяву на ваше звільнення. Не пішли у відпустку, а реально це зробили, якщо можна. Якщо ви не можете впоратися з людьми, які є відповідальністю по вашій вертикалі. Скажіть мені дату, щоб я це знав не з Фейсбуку, а з реальних документів", - сказав Зеленський, звертаючись до Власова.

"Я сьогодні напишу заяву і відправлю в Кабмін", - відповів в. о. голови ДФС.

Як повідомлялося, 9 липня Власов повідомив, що звільнив керівників чотирьох митниць – Волинської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької.

"За результатами наради в Ужгороді я прийняв рішення про звільнення від виконання обов'язків керівників чотирьох митниць Західного регіону - Волинської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької", – написав він на своїй сторінці в Facebook.

6 липня під час поїздки до Львівської та Закарпатської областей президент Зеленський закликав Власова прийняти жорсткі рішення щодо голів чотирьох зазначених митниць.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА