10:18 17.07.2019

Гриценко пообіцяв "обламати роги" Смешку, якщо з боку останнього повториться спроба силою натиснути на представників команди "Громадянської позиції"

1 хв читати
Гриценко пообіцяв "обламати роги" Смешку, якщо з боку останнього повториться спроба силою натиснути на представників команди "Громадянської позиції"

Лідер партії "Громадянська позиція", екс-міністр оборони (2005-2007) Анатолій Гриценко заявляє, що лідер партії "Сила і честь", екс-глава СБУ (2003-2005 рр.) Ігор Смешко через свого охоронця спробував за лаштунками студії політичного ток-шоу примусити представника "Громадянської позиції" припинити ставити в ефірі запитання про персональний склад партійного списку "Сили і честі" на позачергових парламентських виборах.

"Напхав у свій список депутатів БППшників ("Блок Петра Порошенка" - ІФ) разом із працівниками АП (Адміністрації президента - ІФ), які прикривали корупцію (п’ятого президента України Петра - ІФ) Порошенка & Со, і коли в ефірі (ток-шоу - ІФ) "Свободи слова" його про це питають, нічого кращого не придумав, як підло, за лаштунками студії під час реклами, натравити ще й свого охоронця на представника нашої команди", - написав Гриценко у середу вранці на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

При цьому лідер "Громадянської позиції" запевнив, що примусити мовчати членів його команди за допомогою фізичного тиску не вийде.

"Натиснути фізично, закрити рота? Не вдасться! Ці підлі спецслужбістські штучки собі залиште. У студії (не за лаштунками) генерала я твердо попередив: ще один такий підлий вчинок - рога обломаю. Без охоронця", - написав Гриценко.

Політичне ток-шоу "Свобода слова", в якому брав участь Смешко, виходило в ефір у вівторок, 16 липня, ввечері.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА