07:21 18.07.2019

Грановський підтримав Зеленського щодо недопущення кандидатів до Ради з подвійним громадянством

2 хв читати
Грановський підтримав Зеленського щодо недопущення кандидатів до Ради з подвійним громадянством

Народний депутат Олександр Грановський, який балотується до Верховної Ради в 169-му одномандатному виборчому окрузі в Харкові, підтримав думку президента України Володимира Зеленського про недопущення кандидатів до парламенту з подвійним громадянством.

"Як я і вважав, єдиною відповідальним людиною в Зе-команді виявився сам президент України. Тільки Володимир Олександрович не уникав відповіді на питання про подвійне громадянство кандидата Олександра Куницького. Сьогодні президент України відвідав улюблений Харків, де журналіст задав гаранту питання про Куницького. Відповідь дуже інформативна - "якщо у нього є громадянство іншої країни, депутатом він бути не може", - написав Грановський у соцмережі Фейсбук, цитуючи слова Зеленського в коментарі журналістам.

Грановський зазначив, що під час свого візиту до Харкова 17 липня Зеленський не уникав відповіді на питання про подвійне громадянство кандидата від "Слуги народу" в 169 окрузі Куницького.

Також нардеп зазначив, що глава держави назвав його опонентом Куницького в 169 окрузі.

"Відповідаючи журналісту, президент називає опонентом в 169 окрузі - Грановського, тобто мене. Перша особа держави справедливо припустила, що в разі виникнення правових проблем у Куницького, на 169 окрузі гарантовано переможе Грановський, тобто знову-таки я. Володимире Олександровичу, я добре знаю, що деякі люди намагаються ввести Вас в оману і дозволяють собі інформувати Вас, м'яко кажучи, не в тому руслі, в якому повинні", - додав він.

Окрім того, Грановський висловив готовність надавати підтримку Зеленському.

"Хочу Вас запевнити, що ставлюся до президента з повагою і готовий підтримувати в конструктивних питаннях, в яких немає місця для протиріч. Я досить ефективна і коректна людина і знаю, що називається, межі пристойності. Повірте, в майбутньому я стану набагато кориснішим для суспільства і Харкова, зокрема, ніж пан Куницький. Ця людина встигла ввести суспільство в оману, але я не так вихований, я за правду", - зазначив нардеп.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА