09:37 30.07.2019

Аваков відкинув звинувачення Порошенка в тому, що поліція працювала проти його партії на виборах

2 хв читати
Аваков відкинув звинувачення Порошенка в тому, що поліція працювала проти його партії на виборах

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відкинув звинувачення п'ятого президента країни Петра Порошенка в тому, що поліція на позачергових парламентських виборах працювала проти його партії "Європейська солідарність".

В інтерв'ю інтернет-виданню "Українська правда" на запитання, чи задоволений він результатом партії "Європейська солідарність" на позачергових парламентських виборах, Порошенко, зокрема, відповів: "Чи можу я сказати, що була робота проти нас? Була. Була робота проти нас поліції".

У свою чергу Аваков написав у Twitter: "В інтерв'ю УП Порошенко безсоромно бреше, виправдовуючи свою поразку на виборах тим, що проти нього "була робота поліції".

Він зазначив, що МВС і поліція працювали на чесні вибори і на Україну в цілому, а не на Порошенка.

"На жаль, для Порошенка брехати - як дихати - і тому він програє!", - додав Аваков.

На своїй сторінці в соцмережі Facebook глава МВС написав, що Порошенко поставив країну на межу невіри, і тому "не шкода його". "Хоч і за свавіллям його "кінчати" не правильно і не можна. Не дозволити це завзятим - важливо... А ось те, за що заслужив відповідати, - нехай відповідає, не шкода", - зазначив він.

При цьому Аваков переконаний, що українці не мають іншого виходу, як бажати успіху команді нового президента України Володимира Зеленського. "І у нас у всіх: і скептиків, і розумників, і романтиків, і досвідчених - немає іншого виходу - як бажати успіху Зе! І допомагати йому!", - написав міністр.

За результатами опрацювання 100% електронних бюлетенів "Європейська солідарність" на четвертому місці після партій "Слуга народу", "Опозиційного блоку - За життя" та "Батьківщини". Отже, партія отримає 25 місць у парламенті.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

Стефанчук у ПАРЄ: Минув час засудження російської агресії, настав час об'єднаного спротиву терору РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА