09:42 30.07.2019

Американська торговельна палата зацікавлена в розвитку цифрової економіки в Україні - прес-служба президента

1 хв читати

Представники Американської торговельної палати обговорили з радником президента України Михайлом Федоровим проблемні питання роботи в Україні та перспективи розвитку цифрової економіки, повідомляється на офіційному сайті глави Української держави у вівторок.

Представники американського бізнесу акцентували увагу, зокрема, на обшуках в ІТ-компаніях, оподаткуванні ІТ-галузі та доступі до інфраструктури для розміщення телекомунікаційного обладнання провайдерів, а також ключових інтересах щодо розвитку мобільного та фіксованого широкосмугового інтернету, електронного суду й ухвалення пріоритетних законопроектів, необхідних для ІТ-галузі.

У повідомленні наголошується, що Офіс президента України опрацює всі згадані пропозиції з метою залучення інноваційного американського бізнесу до розвитку цифрової сфери в Україні. "Ми дуже зацікавлені у залученні можливостей членів Американської торговельної палати до розвитку спільних проектів у сфері широкосмугового інтернету, електронної ідентифікації тощо", - зазначив Федоров.

Представники Американської торговельної палати висловили зацікавленість у розвитку цифрової економіки в Україні.

Федоров під час зустрічі представив цифровий план дій. "Розвиток цифрової економіки має стати пріоритетом №1 для України. Ми зобов'язані здійснити цифрову трансформацію наявних галузей економіки та створити сприятливі умови для появи нових. Інакше ризикуємо відстати від провідних економік світу назавжди. Спільно з профільним бізнесом і громадськістю ми визначили чіткі завдання та цілі до 2024 року", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА