07:23 02.08.2019

В ОПЗЖ заявили про нібито наміри команди Зеленського розпродати Україну "з молотка"

2 хв читати
В ОПЗЖ заявили про нібито наміри команди Зеленського розпродати Україну "з молотка"

У політсилі "Опозиційна платформа - За життя" заявляють про нібито наміри команди президента України Володимира Зеленського "розпродати Україну "з молотка", повідомила прес-служба партії.

"В інтерв'ю агентству Bloomberg представники Офісу Президента заявили про наміри команди Зеленського зняти мораторій на продаж української землі, розпродати державні банки і найбільші підприємства - "Укрзалізницю" і "Укрпошту". Це ясно свідчить про те, що замість виконання передвиборчих обіцянок про мир і зниження тарифів, "слуги народу" планують розпродаж країни "з молотка", - йдеться в заяві.

На думку представників партії, такі заяви представників команди Зеленського повністю розходяться з декларованою ними позицією "слуг народу", і виступають в інтересах зовнішніх кредиторів на чолі з МВФ.

"Вони не збираються виконувати свої передвиборчі обіцянки. У них немає мирного плану, вони не озвучують мирні ініціативи і не заявляють про наміри вести прямі переговори про мир. Вони не збираються знижувати комунальні тарифи і покращувати життя людей. У нової влади не було і немає плану відродження української промисловості. Вони не будуть допомагати національному товаровиробнику, українським фермерам, захищати права селян-власників земельних паїв. "Зе-влада" вже почала відпрацьовувати зовнішнє замовлення на розпродаж українських підприємств і банків, знищення вітчизняного виробника і розпродаж сільськогосподарської землі", - зазначили в заяві.

У ОПЗЖ виступають проти планів приватизації системоутворюючих державних підприємств і банків, а також відкриття в нинішніх умовах ринку землі, який призведе до безконтрольної експлуатації сільськогосподарської землі.

"Відкриття ринку землі може статися тільки після загальнонаціонального референдуму. Це наша принципова позиція. "Опозиційна платформа - За життя" в новому складі парламенту буде домагатися миру, припинення тарифного геноциду, поліпшення життя громадян і відродження національної економіки. Ми не дамо жодного голосу за закони та ініціативи, які суперечать інтересам українських громадян і національним інтересам країни. Ми будемо боротися за те, щоб Україна знову стала мирною, незалежною, розвиненою і соціально відповідальною державою", - резюмували в партії.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА