17:43 19.08.2019

Арахамія: Визначеність щодо претендентів на посади в майбутньому Кабміні є відсотків на 70

2 хв читати
Арахамія: Визначеність щодо претендентів на посади в майбутньому Кабміні є відсотків на 70

Претендент на посаду голови фракції "Слуга народу" в майбутній Верховній Раді Давид Арахамія зазначає, що визначеність стосовно потенційних претендентів на посади в майбутньому Кабінеті Міністрів України є вже десь на 70%.

"Саме зараз цей процес триває. Щоб це зробити за два дні (про що сказав днями представник президента Володимира Зеленського в Кабміні, обраний нардепом Андрій Герус - ІФ), потрібно готуватися пару тижнів. Я думаю, що на сьогодні готовність десь відсотків на 70. Я маю на увазі шорт-листи, це троє-четверо кандидатів (на посади в Кабміні - ІФ) на розгляд парламенту", - сказав він журналістам у понеділок, відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс-Україна".

Відповідаючи на запитання про те, чи можливе якесь рейтингове голосування з кадрових питань, Арахамія сказав: "Ось зараз і визначаємося. Я думаю, потрібно, щоб у кінці був один, але завжди є такі ситуації, коли, наприклад, є два хороші кандидати, одного обрали міністром, а інший може бути заступником міністра. І це нормальна ситуація, тому що ми орієнтуємося на технократичний уряд. Це мають бути професіонали, але це не повинно бути таким політичним процесом".

Він зазначив, що новообрані депутати від "Слуги народу" 29 серпня хочуть "здивувати всіх людей, але щоб здивувати, про це поки що не варто говорити".

"Наразі головне - це склад комітетів і напрями діяльності, тому що від нас чекають не шоу, а роботу. Ми хочемо здивувати роботою", - додав Арахамія.

Він також зазначив, що оскільки є "можливим головою фракції", то не може бути керівником будь-якого парламентського комітету.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА