09:54 28.08.2019

Заступником голови комітету ВР щодо банків і фінансових ринків стане відомий критик Нацбанку Дубінський

1 хв читати
Заступником голови комітету ВР щодо банків і фінансових ринків стане відомий критик Нацбанку Дубінський

Олександр Дубінський, що починав на початку 2000-х роботу в ЗМІ фінансовим журналістом та обраний до ВР у мажоритарному окрузі в Київській області від партії "Слуга народу", стане заступником об'єднаного комітету з питань фінансів, податкової та митної політики.

"Можу тепер офіційно повідомити, що займатиму позицію заступника голови фінансового комітету ВР. Спеціалізація - банки та фінансові ринки", - написав він на своїй сторінці у Facebook у вівторок.

Дубинський, який останнім часом був продюсером програм "Секретні матеріали", "Українські сенсації" та ведучим програми "Гроші" на телеканалі "1+1", а також активно веде власні блоги, відомий своєю критичною позицією стосовно керівництва Національного банку України та Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку.

У Верховній Раді IX скликання комітети з питань фінансової політики та банківської діяльності й з питань податкової та митної політики будуть об'єднані в один комітет з питань фінансів, податкової та митної політики. Очолить його народний депутат від "Слуги народу" Данило Гетманцев, а всього у складі комітету буде 31 депутат.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА