12:55 28.08.2019

Зеленському довіряють 70% українців - соцопитування

2 хв читати
Зеленському довіряють 70% українців - соцопитування

Президенту України Володимиру Зеленському довіряють 70% громадян, про що свідчить опитування Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва.

"Медовий місяць" Зеленського триває. Новообраний президент Володимир Зеленський зараз має довіру 70% громадян. Жоден президент в історії України такої довіри не мав, у Ющенка було за 50... Це найвищий результат", - сказала директор фонду Ірина Бекешкіна на презентації опитування в середу в Києві.

За її словами, згідно з дослідженням, позитивний баланс серед політичних лідерів мають члени команди Зеленського - Дмитро Разумков - у якого баланс довіри +25, Андрій Богдан теж має +5.

"Що стосується інших лідерів політичних сил, які увійшли до складу Верховної Ради, то у них баланс довіри-недовіри негативний. Навіть у Святослава Вакарчука мінус 25. Юрій Бойко - 35, Юлія Тимошенко - 63 і Петро Порошенко - 72. Це баланс, то тобто наскільки недовіра перевищує довіру", - зазначила Бекешкіна.

Загальнонаціональне дослідження громадської думки населення України було проведено Фондом "Демократичні ініціативи" ім.Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології з 8 до 20 серпня 2019 року. Опитування проводилося в 103 населених пунктах у всіх областях України, крім АР Крим. У Донецькій і Луганській областях опитування проводилися лише на територіях, які контролює Україна.

Загалом було опитано 2040 респондентів, які за своїми характеристиками представляють доросле населення України (старше 18 років). Статистична похибка вибірки не перевищує 2,3%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА