16:28 03.09.2019

Поліція відкрила провадження через протидію детективам НАБУ під час обшуку у фігуранта справи про незаконну вирубку в Гутянському лісництві

2 хв читати
Поліція відкрила провадження через протидію детективам НАБУ під час обшуку у фігуранта справи про незаконну вирубку в Гутянському лісництві

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом протидії детективам Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) під час проведення обшуку в будинку начальника Гутянського лісгоспу (Харківська обл.) Віктора Сиси.

"Інформацію внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків) та ч. 2 ст. 345 (насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України", - повідомив відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

Як повідомлялося, 28 серпня в рамках розслідування можливих зловживань під час продажу деревини детективи НАБУ під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури здійснили в Харківській області обшуки за місцем проживання деяких посадових осіб ДП "Гутянське лісове господарство" та комерційних компаній.

За інформацією НАБУ, за місцем одного з обшуків детективи були змушені викликати поліцію, оскільки власник житла чинив протидію проведенню обшуку.

Як повідомив Олексій Кучер, обраний народним депутатом за округом №179 від партії "Слуга народу", протидія детективам НАБУ чинилася під час проведення обшуку в будинку начальника Гутянського лісгоспу Віктора Сиси.

17 липня президент України Володимир Зеленський провів у Харкові нараду, на якій вимагав від правоохоронних органів припинити масштабне незаконне вирубування лісів у регіоні.

Директор ДП "Жовтневий лісгосп" Руслан Чагаровський, відповідаючи на запитання Зеленського, хто "кришує чорних лісорубів", назвав директора Гутянського лісгоспу Віктора Сису. Це саме господарство назвав в.о. голови Держекоінспекції Ігор Яковлєв серед тих, хто не пускав інспекторів для здійснення перевірки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА