10:00 04.09.2019

Катерина Коваль претендує на посаду заступника міністра оборони України

1 хв читати
Катерина Коваль претендує на посаду заступника міністра оборони України

Катерина Коваль претендує на посаду заступника міністра оборони України, про що свідчить подана електронна декларація за 2018 рік.

У декларації, розміщеній у Єдиному державному реєстрі декларацій, у розділі "Місце роботи", де зазначається місце роботи, місце майбутньої роботи або проходження служби для кандидатів, Коваль зазначила "Міністерство оборони України", а в підрозділі "Посада (або посаду, на яку претендуєте як кандидат)" міститься фраза "заступник міністра оборони України".

Кандидат на посаду заступника міністра також зазначила, що є кінцевим бенефіціарним власником (контролером) громадської організації "Країна права" (State of Law).

29 серпня Верховна Рада підтримала призначення Андрія Загороднюка міністром оборони України за поданням президента Володимира Зеленського.

Загороднюк - екс-керівник проектного офісу реформ Міноборони, навчався в Київському національному університеті ім. Т.Шевченка, Університеті Ворика й Оксфордському університеті. Має понад 16 років досвіду роботи на керівних посадах у гірничодобувній і виробничій галузях. З 2014 року - громадський активіст, волонтер Збройних сил України. 5 липня 2019 року був призначений позаштатним радником президента Зеленського.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА