12:50 10.09.2019

Зеленський представив нового голову Рівненської ОДА

2 хв читати
Зеленський представив нового голову Рівненської ОДА

Президент України Володимир Зеленський представив нового голову Рівненської обласної державної адміністрації - директора дорожньо-будівної компанії повного циклу ТОВ "ВВВ Монтаж" Віталія Коваля.

"Я хочу, щоб ви спілкувалися з людьми, з молоддю. Я кажу кожному новому голові обласної адміністрації, що треба чути людей. Це не посада, це можливість зробити щось для України, а в цьому випадку ми говоримо про Рівненську область. А посада як дається, так і забирається. Сьогодні ми вам її даємо, вітаю", - сказав він у вівторок на зустрічі зі студентами Острозької академії, представляючи нового голову Рівненської ОДА.

Коваль, у свою чергу, зазначив, що Рівненська область відсьогодні йде "шляхом відкритості та безкомпромісності в ключових питаннях".

"Особливо нульової толерантності до корупції, в питаннях остаточної легалізації питань бурштину, незаконного вирубування наших лісів, розвитку діалогу бізнесу та влади, особливо з правоохоронними органами. Правоохоронні органи - це органи, які забезпечують законність і порядок на нашій території, а в жодному разі не тиснуть на бізнес", - наголосив він.

Коваль зазначив, що поставлені президентом Зеленським пріоритетні завдання - створення робочих місць, залучення інвестицій. "Президент особисто гарантував кожну гривню, яку буде залучено в регіон", - наголосив він.

Віталій Коваль у 2004-2006 роках працював у кредитному департаменті Укргазбанку, потім зайнявся приватним бізнесом у сфері оптово-роздрібної торгівлі, був гендиректором/директором кількох компаній, що займалися експортом зернових культур, агрохімії, нафтопродуктів, транспортними послугами, логістикою. З 2016 року був директором ТОВ "ВВВ Монтаж".

Член Національного олімпійського комітету України, перший віце-президент Федерації греко-римської боротьби України, віце-президент Асоціації спортивної боротьби України.

Закінчив Тернопільську академію народного господарства за фахом "банківська справа", навчався у Львівській бізнес-школі Українського католицького університету. Володіє англійською та польською мовами. Кандидат у майстри спорту з греко-римської боротьби.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА