22:56 24.09.2019

Зеленський має намір запросити Трампа відвідати Україну

2 хв читати
Зеленський має намір запросити Трампа відвідати Україну

Президент України Володимир Зеленський має намір запросити президента США Дональда Трампа відвідати з офіційним візитом Україну.

"Я очікую, що у нас будуть дуже круті відносини з США. Я очікую, що обов'язково запросимо, такого не було багато років, і, як говорять англійською, the time to visit Ukraine, тому ми очікуємо, що ми домовимося про візит", - сказав він у відеокоментарі за підсумками перших двосторонніх зустрічей в Нью-Йорку в рамках Генасамблеї ООН, опублікованому на сторінці Офісу президента в Facebook.

Зеленський зазначив, що хоче не сам літати по різних країнах, а щоб лідери інших країн приїжджали в Україну і бачили, яка чудова Україна. "Потрібно вірити, перш за все, не словам, а очам. Тому я дуже хочу, всіх запрошуємо, і всі хочуть, до речі, всі чекають від нас запрошення, і як тільки я запитую, чи не хочуть вони приїхати до нас, то всі із задоволенням. І я думаю, що у нас у найближчий рік, у найближчі два роки будуть такі гучні візити, американських, європейських лідерів. Всіх ласкаво просимо", - підкреслив він.

Зеленський зазначив, що в Нью-Йорку "говорять про Україну, не забуває ніхто Україну, всім цікаво, що нова влада, всі підтримують". "До речі, всі знають багато з наших нових законів, я був вражений цим. Всі підкреслюють, що у нас дуже енергійні хлопці та дівчата. Всі говорять, що дійсно бачать швидке реформування", - сказав він.

Президент підкреслив, що двосторонні зустрічі, які проводяться ним у рамках робочого візиту в США стосуються і політики санкцій щодо Росії.

"Всі щасливі, що повернулися наші полонені, наші моряки. Всі не розуміють, як це сталося", - зазначив він.

"Ми відкриті. Всі дуже підтримують, якщо ми будемо проводити і велику приватизацію, і реформування правоохоронних органів, і земельну реформу", - додав Зеленський.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА