19:06 30.09.2019

США працюватимуть над тим, щоб Пригожину ніде було сховатися від американського тиску

1 хв читати
США працюватимуть над тим, щоб Пригожину ніде було сховатися від американського тиску

Американські санкції проти російського бізнесмена Євгена Пригожина націлені на те, щоб не дати йому відчувати себе комфортно й уникати американського тиску, заявив у понеділок держсекретар США Майк Помпео.

"Адміністрація США продовжуватиме працювати над тим, щоб Пригожин і подібні йому люди не змогли сховатися (від тиску - ІФ) і комфортно жити, доти, доки займатимуться дестабілізуючою діяльністю, що загрожує інтересам США, їхніх союзників і партнерів", - зазначив держсекретар у заяві.

Помпео пояснив, що раніше у понеділок США ввели додаткові санкції, пов'язані з імовірними спробами РФ вплинути на американські вибори.

"Ми висловлювалися ясно: ми не закриємо очі на іноземне втручання у наші вибори. США продовжать давати відсіч ворожим силам, які намагаються підірвати наш демократичний процес, і ми не вагатимемось із тим, щоб змусити Росію ще більше платити за рахунками за свою дестабілізуючу і неприйнятну активність", - наголосив Помпео.

Раніше у прес-релізі Мінфіну США зазначалося, що нові санкції, зокрема, стосуються трьох літаків і яхти, що належать російському бізнесменові Євгену Пригожину.

Як відомо, російський бізнесмен, ресторатор, власник кейтерингового бізнесу, гендиректор ТОВ "Конкорд менеджмент і консалтинг" Пригожин також перебуває і під українськими санкціями.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

Євросоюзу необхідний "стрибок" в оборонній політиці, вважає Боррель

Свириденко задекларувала 1,9 млн грн доходів за 2023 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА