12:44 02.10.2019

Нардеп Яременко не бачить сенсу в підготовці нового законопроекту про статус Донбасу до саміту "нормандської четвірки"

1 хв читати
Нардеп Яременко не бачить сенсу в підготовці нового законопроекту про статус Донбасу до саміту "нормандської четвірки"

Голова комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва (фракція "Слуга народу") Богдан Яременко вважає недоцільним розпочинати зараз підготовку нового законопроекту про особливий статус окремих районів Донецької та Луганської областей до проведення саміту глав "нормандської четвірки".

"Розпочинати роботу над цим законопроектом, я вважаю, буде неправильним сигналом для наших опонентів, що ми готові щось напрацювати, навіть якщо наші солдати будуть гинути. Ні. Спочатку має бути досягнуто умов із безпеки, далі має відбутися саміт у "нормандському форматі", де має бути досягнуто якихось домовленостей. Потім ми сядемо думати, як краще їх оформити з точки зору міжнародного та українського права", - сказав Яременко журналістам у середу, відповідаючи на запитання щодо розробки законопроекту про статус Донбасу.

За його словами, прагнення президента України Володимира Зеленського скоріше провести зустріч у "нормандському форматі" свідчить про те, що президент розуміє - "нам переговори потрібно вести з Росією, йдеться про міждержавний конфлікт і Росія відповідальна за це".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чутки про комунальний колапс у Києві – фейк

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА