06:59 06.10.2019

Представники влади України планують відвідати наступного тижня Петрівське, Золоте і Станицю Луганську, щоб оцінити ситуацію з безпекою

1 хв читати
Представники влади України планують відвідати наступного тижня Петрівське, Золоте і Станицю Луганську, щоб оцінити ситуацію з безпекою

Президент України Володимир Зеленський в суботу обговорив з представниками силових структур і військовим керівництвом країни ситуацію з безпекою на Донбасі, зокрема, в районі населених пунктів Золоте і Петрівське, де заплановано розведення військ.

"Глава держави підкреслив, що питання безпеки українців, а особливо населення в зоні розведення, і досягнення стійкого миру на сході країни є пріоритетними для нього. Очікується, що наступного тижня представники влади відвідають Петрівське, Золоте і Станицю Луганську, щоб особисто переконатися в тому, що місцевим жителям нічого не загрожує", - йдеться в повідомленні Офісу президента України на сторінці в Facebook в суботу.

На зустрічі були присутні начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак, глава СБУ Іван Баканов, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, міністр закордонних справ України Вадим Пристайко, помічник президента Андрій Єрмак та інші.

Вони також обговорили будівництво мосту через Сіверський Донець поблизу Станиці Луганської, де відкрили тимчасовий перехід для громадян.

Окремо було приділено увагу питанням соціального забезпечення учасників бойових дій. Зеленський запевнив, що жодних пільг для військових, які захищали територіальну цілісність України, скасовувати не будуть. "У державному бюджеті наступного року має бути передбачено фінансування соціального забезпечення військовослужбовців", - наголошується в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА